Rädda frisyren med en keps

29 juli 2021 william eriksson

Varför använder du keps? Det finns en mängd olika anledningar till att du kan använda en keps. Du kanske har en dålig hårdag och vill dölja det genom att använda en huvudbonad. Inom sport använder man sig ibland av keps för att inte bli bländad av solen, och det är även ofta anledningen när man använder keps vid vandring eller andra sportutövanden, som till exempel löpning. Där kan kepsen även skydda om det skulle börja regna eller blåsa.

För många är kepsen också en identitet, om man använder någon som har favoritlagets namn på. Eller för att man helt enkelt valt en klädstil där det ingår en keps för att den ska bli komplett. Det finns även en motsats till att dölja en frisyr och det är att du kan rädda din frisyr med en keps. Om du vet att det blåser eller regnar så kan du skydda håret genom att sätta på dig en passande huvudbonad under din promenad, eller på väg dit du ska.  

 

 

Huvudbonad med olika utformning

Precis som det finns kepsar som du kan använda av olika anledning så finns det även kepsar som ser mycket olika ut. Du kanske använder en keps som har ett namn på, som ditt favoritlags eller ditt företags. Eller så kan du använda kepsar som är gjorda i olika material och utformning för att passa din stil och tillfället. Det kan vara en som är glittrande och som passar för finare tillfällen. Eller en som är mer pösig och används till vardags.

Det finns även en mängd olika färger och typer av denna populära huvudbonad, där själva partiet som sitter på huvudet kan vara i olika utformning och material. Precis som den utstickande delen också kan vara i olika storlek och material. På det viset kan du alltid hitta en keps som passar för dig och varje tillfälle.

Fler nyheter