Nå ända fram med en teleskoptruck

17 maj 2020 Lily Hansen

Att nå fram är något som de flesta har problem med ibland. Men när man inte räcker till så får man ta till ett hjälpmedel. Teleskoptrucken är ett sådant hjälpmedel som en del kan behöva ibland. Beroende på storlek så har den en enormt bra räckvidd. Det som är så bra med teleskoptruckar är att räckvidden inte bara är begränsad till vertikalplanet, som hos till exempel en kran. En teleskoptruck fungerar lika bra på horisontalplanet. Den är dessutom självkörande så att det är lätt att flytta på den. Man behöver inte ha extra dragfordon av något slag, som tar plats och kräver personal och resurser. En teleskoptruck är en stadig pjäs. Den klarar mycket hög belastning även utsträckt till maximal räckvidd.

 

Mångsidighet och flexibilitet

Teleskoptrucken är egentligen, enkelt uttryckt, en lång arm på hjul. Det som gör den så mångsidig är att på den här långa armen så kan man sätta fast en massa bra saker. Man kan sätta dit en extra kranarm som gör att teleskoptrucken fungerar som en kran med stor räckvidd. Man kan sätta dit en glassug om man behöver lyfta stora fönster. Det går även bra att sätta dit olika behållare om man behöver ta hand om spill och avfall på höga höjder. Man kan utrusta sin teleskoptruck med korgar av olika slag. Materialkorgar för transport av saker och ting upp och ner. Eller personkorgar för när man behöver få personal att nå ända fram, upp eller över.  

 

Hitta en teleskoptruck

En teleskoptruck är en ganska dyr maskin. Det är kanske inte lönsamt för alla att investera i en sådan. Men som tur är går det bra att hyra teleskoptruckar i Malmö. När man hyr så slipper man både den kostnad och risk ett inköp kan innebära. Vänder man sig till proffs får man alltid grejer som fungerar.

 

Fler nyheter