Mysigare i sommarstugan

26 augusti 2020 patrick pettersson

Om man inte har varit i sin sommarstuga på ett tag så kan det lukta lite instängt och gammalt när man kommer dit. Även om man vädrar och städar ur så är det precis som om en lite unken lukt sitter kvar i väggarna. Men om man sätter in en Air Wick luftrenare i ett par av rummen så kan luften vara ren och trevlig när man kommer till stugan nästa gång. När man anländer kan man lätt använda sig av Air Wick refills för att byta ut mot ett nytt. På det sättet har man en god fortsättning på sin vistelse.

 

Det svåra valet  

Ett inköp och installationen av en Air Wick är en enkel sak. Det svåra brukar komma när man ska välja vilken doft man ska ha. Om man använder sig av flera stycken Air Wick refills från exempelvis www.coolpriser.se så kan man välja att ha olika dofter i varje eller att följa samma tema. Kanske väljer man något som passar säsongen för att få en extra god semesterkänsla i stugan. Eller så väljer man olika doft beroende på rummets funktion, som badrum, sovrum och vardagsrum. Doften är subtil och inget som sticker ut så pass att den luftrenande funktionen störs.  

 

 

Komplement på semestern

En Air Wick fungerar även bra ifall man har huset med sig som i husvagnen eller husbilen. På grund av sin begränsade yta är det boenden som lätt kan få en tråkig doft från antingen toalett eller kök. Genom att installera en Air Wick kan man rena luften och ge bostaden en doft som känns mer bekväm vid läggdags och när man vaknar. Använder man sig av Air Wick refills så kan man enkelt ta med sig nya på vägen för eventuellt utbyte. Förpackningarna är små och får lätt plats på någon tom yta som man annars inte använder. 

Fler nyheter