Mellan två bostäder

21 juli 2020 jonas olsson

Storage i Uppsala är ett extra utrymme som många använder bland annat när de är mellan två bostäder. Det kan vara för att man har ett utflyttningsdatum som inte stämmer överens med inflyttning i nästa bostad. Man kanske byter ort och vill ta sakerna pö om pö. Eller så vill man renovera sin nya bostad och är därför i behov av magasinering en tid innan man kan flytta in allt sitt bohag. På det sättet får man lugn och ro och kan till en billigare peng ha en bra plats att tillfälligt magasinera det som behövs.

 

Behov av förvaring

Det finns många olika anledningar till att man behöver extra förvaring i form av magasinering. Många använder sig av magasinering då de flyttar ihop och kanske inte direkt vill göra sig av med allt överflödigt bohag. Dödsbon som ska delas upp hamnar också ofta på magasinering en tid. Det kan även vara att man inte har någon rejäl förvaring där man bor men föredrar att hyra ett lager på annat håll istället för att flytta. Men det är inte enbart privatpersoner som använder sig av magasinering utan även företag kan tillfälligt eller permanent ha det behovet.

Lager på annan plats

På senare år har lokalhyror blivit väldigt dyra och många företag väljer istället att ha magasinering som sitt lager. Många lager har tjänsten att man kan få gods fraktat dit och fraktat tillbaka, då man behöver. Det finns även de som kanske inte ens har någon butiksyta och som därför behöver hjälp med magasinering av sina produkter. Exempelvis webb-butiker kan ha ett lagringsbehov som varierar mycket och där man inte har plats, eller önskar att ha ett lager i sitt hem. Ofta är magasinering ett lättare, mer tillgängligt och billigare sätt att få extra yta på. Till exempel är det ofta tillgänglighet dygnet runt för alla hyresgäster. 

Fler nyheter