Hitta din tandhygienist i Odenplan

30 mars 2021 patrick pettersson

Om du bor i centrala Stockholm så kan det vara smidigt att hitta bra tandvård på en plats som du passerar, eller har nära till. Med en tandhygienist i Odenplan kan du lätt få den tandvård du behöver och när du behöver det, utan att behöva resa långt och besvärligt. Ska sanningen fram så är tillgänglighet och tiden det tar att åka på besöket två av de viktigaste faktorerna till om ett besök blir av eller inte. Det är därför som många väljer att förlägga sina kliniker på platser där patienter lätt kan ta sig, utan att det tar för mycket tid från arbetet. Ibland går det till och med att smita ifrån på lunchen eller att på något annat sätt integrera det i arbetstiden.

 

På väg från ett möte

Eftersom Odenplan är en knutpunkt i Stockholm så är det lätt för dig som har varit på ett möte, att sedan smita in för ett besök hos din tandhygienist. Är det en mindre genomgång så kan du vara ute igen så pass snabbt att det inte ens påverkar din arbetstid. Men du kan även passa på att lägga det på vägen hem, eller på vägen till arbetet. 

Tänk bara på att det brukar vara lättare att få tider mitt på dagarna. Detta just av den anledningen att många vill ha tider före eller efter arbetstid. Behöver du akut hjälp så kan du därför ganska snabbt få en tid om du kan tänka dig en tid mitt under arbetsdagen.  

 

 

Lyssna på råden

Varje gång du går till din tandläkare eller tandhygienist så får du råd gällande hur du ska sköta dina tänder. Det är viktigt att du lyssnar på dessa, men även agerar efter dem. Råden kan gälla hur du ska borsta tänderna, använda tandtråd eller vilken tandkräm som är bäst för just dina tänder.

Fler nyheter