Ute efter skräddarsydd förvaring till kläder, skor och annat? Då är måttanpassade walk-in closets ett mycket bra alternativ

04 oktober 2021 Cecilia Olsson

Att installera en måttanpassad walk-in closet i sitt hem kan ha flera fördelar. Förutom att det för väldigt många är en dröm att ha en walk-in closet så är det även ett sätt att optimera ytan i hemmet och få riktigt bra förvaringsmöjligheter. Genom måttanpassning behöver inte en centimeter gå till spillo och man kan även skapa ett förvaringsutrymme som är anpassat precis efter det man har behov av att förvara.

Anpassa garderoben efter kläderna, inte tvärtom

Även om de allra flesta har byxor, tröjor, underkläder, jackor och så vidare i sin garderob så kan det skilja sig väldigt mycket när det kommer till hur många man har av varje plagg samt hur man föredrar att förvara dem. Den som till exempel har väldigt många långklänningar har ofta ett behov av att kunna hänga upp dem utan att de tar i hyllor eller andra plagg/skor som finns nedanför. Den som har väldigt många jeans kan däremot ha ett behov av hyllplan där jeansen kan ligga snyggt vikta så att man enkelt hittar det par man söker.

Det finns även många sko- och väsktokiga människor därute som drömmer om att ha en walk-in closet med god översikt över sina kära ägodelar. Förutom att det ser väldigt trevligt ut så underlättar det att ha en välorganiserad garderob varje gång man ska välja outfit. Det är därmed klokt att skaffa en garderob som är utformad efter de plagg och accessoarer som man äger. 

Måttanpassad walk-in closet är svaret för den som vill ha optimal och lyxig förvaring

En traditionell garderob kan helt enkelt aldrig mäta sig med den exklusivitet man får med en måttanpassad walk-in closet. De erbjuder en oslagbar överblick av samtliga kläder samtidigt som de förvaras med stil. Garderobsform är ett företag som erbjuder måttanpassade walk-in closets av mycket hög kvalitet och deras designers är vana vid att jobba flexibelt utifrån behov samt önskemål präglade av ambitioner och drömmar. Läs mer på https://garderobsform.se/walk-in-closets/.

Fler nyheter