Låna pengar till renovering

16 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Att låna till renovering kan många gånger vara smart då det ökar värdet på huset. Kanske har man köpt ett hus billigt som behöver renoveras upp eller så kanske man behöver åtgärda saker i huset genom renoveringar efter att man har bott i huset en tid. Det kan också vara en god idé att underhålla huset medan man bor i det.

Om man inte gör det, kan det istället blir kostsamt i slutänden. Ibland kan man underhålla med ganska små medel som faktiskt gör att huset blir hållbarare både in- och utvändigt. 

lån

Låna pengar på internet 

Om man ska låna pengar till en renovering kan man vända sig till swiftbanker.se. Där fyller man enkelt i sina uppgifter och därefter letar de efter passande lån som de sedan presenterar för dig och därefter kan du välja att ansöka om ett lån. När man ska låna pengar till en renovering finns det lite olika alternativ att välja bland.

Antingen kan man öka på det befintliga bolånet som man har idag eller så kan man ta ett privat- eller blancolån. Det finns också medlemslån som kan användas just för lån till renovering. När man ansöker om ett lån hos Swiftbanker får man snabbt svar och när man har ansökt och blivit godkänd ett lån brukar pengarna betalas ut snabb.

Kalkylera innan du tar ett lån

Om man tar ett annat lån än att baka ihop det med bostadslånet från början kan man göra en ny värdering av huset när det står klart och om värdet höjs kan man sedan baka in det i bostadslånet där räntan är lägre. Något man dock ska tänka på är att man bara kan värdera huset vart femte år, såvida man inte har gjort större förändringar i eller utanför huset. Oavsett vilket lån man tar ska man kalkylera noga och se så man har möjlighet att betala tillbaka lånet och räkna ut vad den nya månadskostnaden kommer att bli.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Fler nyheter