Klockbutik för vardagsanvändare och entusiaster

19 mars 2021 Cecilia Olsson

Armbandsur är en riktigt bra uppfinning, förutom att det kan hjälpa till att effektivisera dagen så kan de även fungera som en snygg accessoar. En klocka kan förstärka en stil som man tycker om och gärna vill förknippas med, det finns till exempel armbandsur som kan ge intryck av lyx och elegans medans andra kan ge ett sportigt eller trendigt intryck. Vissa klockor visar enbart tiden medans andra har flera fiffiga funktioner, man hittar helt enkelt klockor för alla oavsett stil, kön, storlek eller ålder. 

Klockor behöver underhåll för att kunna fungera bra

Vill man säkerställa att en klocka har de bästa förutsättningarna att hålla riktigt länge så kan det vara bra att lämna in den för service med jämna mellanrum. Automatiska klockor består av små rörliga delar som behöver oljas, poleras och rengöras för att fungera optimalt. Har man en klocka som inte fungerar som den ska kan en reparation vara på sin plats, se då till att hitta en urmakare med goda kunskaper. 

En plats där man tryggt kan lämna in sitt ur

En klockbutik i Stockholm som funnits inom klockbranschen sedan år 1928 är Björkegrens Urhandel. Där finns kunskaper inom de flesta sorters urverk, klockor och klockrelaterade tillbehör. De delar gärna med sig av sina kunskaper till kunder och levererar alltid med högsta kvalitet vare sig det handlar om service, reparation eller ett köp av en helt ny klocka. I butiken finns noga utvalda produkter, däribland ett brett utbud av olika sorters klockor.

Tack vare den breda kunskapen, ett förstklassigt hantverkskunnande och lång erfarenhet är Björkegrens Urhandel ett populärt val för såväl klockentusiaster som vardagsanvändare. Det gör att butiken kan vara väl värd ett besök vare sig man är på jakt efter en ny klocka eller vill ge ett gammalt ur lite omvårdnad. På https://www.klockbutikistockholm.se/ finns mer information. 

Fler nyheter