Hitta rätt i djungeln bland väggdekorer för barn

17 augusti 2021 Lily Hansen

Vilket barn skulle inte bli överlycklig av att få upp något fint, roligt och färgglatt motiv på väggen i sitt rum? När det gäller väggdekorer för barn så finns det en uppsjö av olika motiv, färger och former att välja bland. Det finns så mycket att välja på att barnet antagligen inte kan välja själv, utan ni som föräldrar får välja ut någon av barnets alla favoriter. 

Tycker man att barnets rum känns trist på väggarna och att det är svårt att hitta dekoration som gör att rummet livas upp så kan man fästa fast väggdekorer som gör att det känns lite roligare. En väggdekor är enkel att fästa fast och man behöver inte vara något proffs på tapetsering eller liknande för att den ska sitta kvar. 

När man köper väggdekor till barn så följer det med beskrivning på hur man sätter fast dessa och hur man gör för att ta bort dem. För det kan ju faktiskt vara så att barnet vill förnya sig efter ett tag. Det finns ju så mycket att välja på. 

Väggdekor för barn i olika färg, form och motiv

I regel så finns det väggdekorer i olika storlek och prisklass att välja på. Har barnet till exempel ett väldigt stort rum med stora väggar så kan det passa bättre med ett motiv i större storlek som täcker väggen ordentligt. 

Vill man inte bestämma sig för bara en väggdekor så kan man välja flera olika att ha på samma vägg, fast då i en mindre storlek. Kanske barnets namn i färgglada bokstäver tillsammans med en stor och pastellig regnbåge kan vara något?

Oavsett vad ert barn nu tycker om så finns det mesta att finna när det gäller väggdekor till barn. Låt barnet själv vara med och bestämma och placera motivet på väggen i sitt rum. 

Fler nyheter