Få hjälp med akutvård vid Odenplan då du har tandvärk

10 februari 2023 Mimmi Källström

Tandvärk är något som ingen vill uppleva. Men ibland kan detta inte undvikas. Då kan du besöka Tandläkare Elisabeth Ådén Jangenstål för Akuttandvård i Odenplan för snabb och effektiv akutvård. De har lång erfarenhet av att behandla tandvärkspatienter och de använder den senaste tekniken för att minimera din smärta så mycket som möjligt. Så om du är i närheten av Odenplan, tveka inte att komma in! De hjälper dig gärna!

Vad kan du göra vid akut tandvärk?

För att lindra akut tandvärk finns det många olika alternativ. Dels kan du ta ett smärtlindrande läkemedel, som ibuprofen och paracetamol, och se om det lugnar värken. Du bör också undvika att äta eller dricka kalla eller heta livsmedel, som kan förvärra symptomen. Om du har svår tandvärk bör du besöka en tandläkare så snart som möjligt för rådgivning och behandling. I allmänhet bör akuta tandproblem bli undersökt inom 24 till 48 timmar så att de kan diagnostiseras och hanteras på ett effektivt sätt.

Akuttandvård odenplan

Få råd av professionella tandläkare vid akut tandvärk

Det säkraste och bästa alternativet är att boka ett besök hos din tandläkare och se om de kan hjälpa dig med ytterligare information och rådgivning. Moderna tandbehandlingar gör det möjligt för tandläkare att effektivt identifiera problemet som orsakade tandvärken samt ge relevant behandling som kan minskas eller eliminera symtom helt. Ge din mun det bästa skötseln genom att ta professionella råd från en erfaren tandläkare.

Kom ihåg att sköta om din munhygien så du slipper tandvärken i framtiden!

Ett sätt att se till att dina tänder är hälsosamma är att borsta dem ordentligt och effektivt två gånger om dagen. Använd en bra tandtråd dagligen och besök din tandläkare regelbundet. Genom regelbundna och noggranna hygienrutiner kan du minimera risken för problem som karies, sjukdomar och till och med allvarliga infektioner. Lägg ner lite extra tid varje dag för tandvård – satsningen lönar sig i slutändan.

Fler nyheter