Energismart lysrörsarmatur med LED

28 december 2021 jonas olsson

editorial

För den som letar efter en armatur för arbetsplatsen, kontoret eller hemmet kan LED lysrörsarmatur vara ett bra val. Lysrör av LED har en jämn och bra spridningseffekt och är en bra arbetsbelysning. Dessutom är LED lysrör energieffektiva och påverkar elräkningen mycket mindre än andra typer av lysrör. Det gör att man kan ha lysrörsarmaturen tänd dygnet runt om man vill, utan att behöva oroa sig för elräkningen. Miljön kommer också att tacka dig.

Att som industri, kontor eller annan arbetsplats satsa på lysrörsarmaturer med LED som belysning kan vara väldigt lönsamt. LED lysrör avger inte heller särskilt mycket värme, vilket kan ha stor positiv inverkan på inomhusklimatet under sommarhalvåret. Det uppskattas inte minst av medarbetarna, men kan dessutom bidra till bättre produktivitet. Lysrörsarmaturer passar även bra för privat bruk och i hemmet som exempelvis i ett kök, hobbyrum, garage eller i stallet. 

 

image

 

Lysrörsarmaturer för montering i tak eller på väggen

Det finns gott om olika lysrörsarmaturer med LED att välja mellan. Vanligt är hängande lysrörsarmatur i taket men man kan även skruva fast armatur direkt i taket eller på en vägg. Genom att fästa lysrörsarmaturen i taket är den aldrig i vägen, vilket kan vara särskilt bra på en arbetsplats och inom industrin. Vill man läsa mer om olika typer av lysrörsarmaturer för arbetsplatser finns det bra tips på ledmegastore.se.  

LED lysrörsarmatur för utomhusbruk

Det finns lysrörsarmatur med LED i olika storlekar för att kunna matcha storleken på rummet och få tillräckligt med ljus. Det finns även lysrörsarmatur med LED som är anpassad för att användas utomhus och som tål fukt och växlande temperaturer. För den som vill köpa LED lysrörsarmaturer kan det vara enklare handla på nätet då utbudet ofta är större där. Här är ett exempel på en webbutik där man både kan beställa lysrörsarmatur, LED lysrör och andra tillbehör; https://ledmegastore.se/19185-led-lysrorsarmaturer.

Fler nyheter