Dåligt med tid att forsla bort skräp? Det finns företag som erbjuder hämtning av grovsopor

02 november 2021 Cecilia Olsson

editorial

Det är väldigt roligt att uppdatera sitt hem emellanåt med nya möbler, vitvaror och inredningsdetaljer. Ibland handlar det om att man vill göra om och fräscha upp hemmet, medans det andra gånger handlar om att man helt enkelt behöver byta ut sakerna för att de inte fungerar längre. Även om det som sagt kan vara roligt att göra om hemma så känns det sällan speciellt skoj att ta reda på allt som man inte längre vill ha kvar. Då är det tur att man kan få hjälp med just det genom att boka hämtning med Skräphämtarna.

Företag som ser till att skräpet hamnar rätt

Skräphämtarna sköter hämtning av grovsopor hos både privatpersoner och företag. Det bästa med Skräphämtarna är att förutom att de tar reda på sakerna man inte vill ha kvar i hemmet eller på företaget så tar de dessutom hand om skräpet på rätt sätt genom att återvinna och vissa gånger även lämna in saker till återbruk. Skräphämtarna hämtar allt från emballage, möbler och vitvaror till trädgårdsavfall.

Är det så att något man vill göra sig av med är fullt funktionsdugligt fortfarande så skänker de bort det till olika välgörenhetsorganisationer. Är det däremot så att sakerna är trasiga och därmed rent skräp så kan man vara trygg med att Skräphämtarna kastar dem på en miljöcertifierad återvinningsstation.

Få hjälp med tidsödande och besvärlig bortforsling av stora saker

Att forsla bort möbler och vitvaror kan vara väldigt krångligt och rent av omöjligt om man inte har bärhjälp samt en bil med släp att tillgå. Därför är det väldigt bra att man kan anlita Skräphämtarna till att forsla bort och återvinna oavsett om det handlar om enstaka möbler eller ett helt bohag. Skräphämtarna tar reda på brännbart, kartong, stoppade möbler, metall, elektronik, trä/impregnerat trä, porslin/isolering samt glasförpackningar och gör det alltid på rätt sätt gentemot miljön.

Fler nyheter