Besök tandläkare i Järfälla och få bukt på tandlossningen

29 mars 2021 Cecilia Olsson

Tandlossning är något som orsakas av att plack och tandsten tillsammans bryter ner tandkött och käkben. Det är väldigt vanligt med tandlossning och så många som ungefär varannan vuxen drabbas av denna sjukdom. Det är dessutom en sjukdom som utvecklas under lång tid vilket kan leda till att man själv inte upptäcker den förrän tänderna börjat lossna. Därför är det otroligt viktigt med regelbundna kontroller hos en tandläkare som kan se över tandhygienen och åtgärda problemen i tid, samt ge råd om vad man kan göra för undvika nya besvär. 

Påbörja behandling så fort som möjligt 

Har man drabbats tandlossning så går det att behandla, men det är såklart bättre ju tidigare man upptäcker och åtgärdar problemet. Har tandlossningen pågått under en längre tid så kan det krävas specialistvård. Under en behandling avlägsnas bakteriebeläggningar med speciella instrument och det är extra viktigt att tandsten och beläggningar avlägsnas på de platser som man själv inte kommer åt att rengöra. Det kan krävas flera besök innan behandlingen är helt färdig.

Tandläkare Järfälla kan ge effektiv behandling 

Tandläkare Järfälla (Glorident tandläkarklinik) är en tandläkarmottagning som behandlar tandlossning och arbetar förebyggande för att problemet inte ska återkomma (eller uppstå överhuvudtaget om man besöker dem i tid). Det är en tandläkarmottagning som alltid strävar efter att ligga i framkant när det gäller tandvård riktad mot privatpersoner. Glorident lägger stor vikt vid att kunna erbjuda tandvård av hög kvalitet samt service och bekvämlighet för sina patienter.

En tandläkarmottagning med mycket att erbjuda

Förutom att behandla tandlossning så utför Glorident bland annat även undersökningar, behandlar karies, lagar trasiga tänder, utför rotbehandlingar samt erbjuder protes, implantat och tandreglering. De tar dessutom emot patienter för akutvård och välkomnar både vuxna och barn. Behandlingar och undersökningar utförs i en lugn och trygg miljö där deras tandläkare alltid strävar efter att patienten ska känna sig trygg och säker. 

Fler nyheter