Behöver du pumpar i Borås?  

25 januari 2022 william eriksson

editorial

Var vänder du dig när du behöver få tag på pumpar i Borås? Om du behöver få nya pumpar installerade så att produktionen kan fortsätta som den ska, eller om du ska starta upp ett nytt projekt och behöver en unik lösning, så ska du vända dig till en bra leverantör i Borås.

Med flera års erfarenhet så levererar de pumpar till flera kända företag i olika branscher. Från livsmedelsindustrin till läkemedelsindustrin. Inget problem är svårt att lösa. Om standardlösningar inte passar så får nya lösningar skapas efter dina behov och specifikationer. Så löser man ett problem helt enkelt.

I Borås kan du hitta en pumpservice som är med hela vägen och konsulterar dig i projektet. Idéer bollas fram och tillbaka med serviceinriktade experter, som med lyhört lyssnande leder dig fram till dina nya pumpar och sätter fart på ditt nya projekt. Genom att hålla kontakten med ditt företag så kommer de att se till att dina pumpar får den service och de eventuella reparationer som kan behövas med tiden. Inget håller för evigt, men med originalreservdelar så blir det inte långt därifrån. Dessa delar kan du givetvis också beställa och serva pumparna för egen hand. Om du har duktigt folk som kan det här är med att utföra reparationer så är det ofta en bra lösning.

pumpservice - pumpar Borås

Stort sortiment av världsledande märkespumpar

Pumpservice i Borås samarbetar bara med världsledande leverantörer av pumpar. Kvalité betyder fortfarande något inom vissa branscher och det är inget som man ska kompromissa med. Det handlar om att kunna erbjuda lösningar som också är säkra och håller EU-standard.

För att se ett urval av vilka pumpar som erbjuds och från vilka tillverkare, så surfar du exempelvis in här https://www.pump-pyrolysteknik.se/pumpservice-boras/.

Så när du behöver pumpar i Borås så vet du var den bästa lösningen finns, med pålitlighet, erfarenhet och kompetens.

Fler nyheter