Att flytta till nytt hus

24 april 2020 patrick pettersson
Att flytta till nytt hus

Det är en speciell känsla, längtan efter att få börja inreda och njuta av sin nya bostad. Det finns bara ett litet orosmoln på himlen, nämligen allt man måste göra med den gamla bostaden innan man får lägga allt fokus på det nya hemmet. Hur man än vänder och vrider på tillvaron så måste det bli gjort. Men det bästa är att det går att fixa utan att behöva lägga två fingrar i kors. Nästan iallafall. Googla på Flyttstäd i stockholm får man lägga ner tid på, och att betala räkningen. Men det är det definitivt värt. Länktips: https://www.flyttfabriken.se/

 

Vips så är det fixat

Varför ska man lägga ner tid på sådant som man faktiskt inte tycker är roligt? I det här fallet är det absolut inte nödvändigt. När det är dags att flytta så kontaktar man bara en flyttfirma som kommer och tar hand om det som behöver göras. Många tillhandahåller kartonger och det som behövs. När du väl packat klart kommer firman och hämtar alla kartonger och möbler. Du kan till och med få hjälp med att få ett vackert piano med i flytten. Faktum är att företagen föredrar att du inte försöker flytta pianot själv, eftersom det är lätt att skada både det samt golv och väggar.

 

 

Så tråkigt att flyttstäda

Ja inte är detta det roligaste som finns. Så när firman som flyttat möblerna har flyttstädning som en del av sin service finns det inte mycket att fundera på. Då kan man direkt efter att ha packat sista lådan lämna nyckeln till någon hjälpsam vän som släpper in flyttfirman, åka direkt till sitt nya drömhem, ta en kopp kaffe och vänta på att flyttfirman ska dyka upp. Någon dag senare får du tillbaka nyckeln till det gamla hemmet, som nu är nystädat och redo för en ny hyresgäst.

Fler nyheter